Search Results

Note: All results matching your query require you to be a member of the UNT Community (you must be on campus or login with university credentials for access).

Stata Center

Description: The view is of the stainless covered lab in the upper court.
Date: 2001/2004
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Stata Center

Description: No Description Available.
Date: 2001/2004
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Norton Residence

Description: The west facade of the beach house is included in this view from the northwest direction.
Date: 1983/1984
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Stata Center

Description: The facade of the building is shown in its setting on the campus and the view is looking southwest.
Date: 2001/2004
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Stata Center

Description: The upper southeast elevation facade, north end, of the building is shown.
Date: 2001/2004
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Stata Center

Description: The interior of hallways, seating and ceiling detail are shown in this view.
Date: 2001/2004
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Stata Center

Description: This exterior view includes the amphitheater.
Date: 2001/2004
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Stata Center

Description: Two different surface treatments are shown in this exterior view of the facade on the Vassar Street main entry.
Date: 2001/2004
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Norton Residence

Description: The red metal chimney on the north side of the beach house is visible.
Date: 1983/1984
Creator: Gehry, Frank Owen
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Norton Residence

Description: Close view of the balcony on the beach house is shown.
Date: 1983/1984
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Norton Residence

Description: The street entrance of the facade, garage doors, and outdoor stairs to roof are shown in the east view.
Date: 1983/1984
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Norton Residence

Description: The green tiled terrace wall of the upper level unit of the beach house is included in this view.
Date: 1983/1984
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Norton Residence

Description: Notched construction joints create an overhang to the entrance patio.
Date: 1983/1984
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Norton Residence

Description: The study pod elevated on a supporting post is viewed from the west in this depiction.
Date: 1983/1984
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Norton Residence

Description: The view of the house from the northwest includes the separate units towards the rear of the lot as well as the elevated study pod.
Date: 1983/1984
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Edgemar Complex

Description: The view of the courtyard and its steps and ramp are shown along with a shopping cart tree shaped sculpture.
Date: 1984/1988
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Edgemar Complex

Description: The west facade consists of a green tiles that are incorporated into the original dairy structure. View of the street elevation from the south side is shown in this view. One of the towers is shown with its open structural detail.
Date: 1984/1988
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Edgemar Complex

Description: The view is of the western facade looking out towards the street.
Date: 1984/1988
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Edgemar Complex

Description: The view is of the ramp to the rear terrace which divides the courtyard in half.
Date: 1984/1988
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Edgemar Complex

Description: The view is of the open cube tower detail and a portion of the western facade.
Date: 1984/1988
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design

Edgemar Complex

Description: This view is of the stepped fountain that runs alongside the ramp in the courtyard.
Date: 1984/1988
Creator: Gehry, Frank Owen
Location Info:
Partner: UNT College of Visual Arts + Design