UNT College of Visual Arts + Design - 80 Matching Results

Search Results

Note: All results matching your query require you to be a member of the UNT Community (you must be on campus or login with university credentials for access).
[333 West Wacker Drive, Chicago, Illinois]
View of the glass facade of the building at 333 West Wacker Drive in Chicago, Illinois.
[333 West Wacker Drive, Chicago, Illinois]
Southeast entrance to the building at 333 W. Wacker Drive in Chicago, Illinois. There are steps leading up to the entrance and two marble columns flank the doorway. The lower part of the building is made of stone with windows above.
[333 West Wacker Drive, Chicago, Illinois]
Detail view of the marble columns surrounding an entrance to the building at 333 West Wacker Drive in Chicago, Illinois.
[333 West Wacker Drive, Chicago, Illinois]
View of one corner of the skyscraper at 333 West Wacker Drive, in Chicago, Illinois.
190 South La Salle
View of the top of a skyscraper at 190 South La Salle Street in Chicago, Illinois.
[333 West Wacker Drive, Chicago, Illinois]
View of the glass facade of the skyscraper at 333 West Wacker Drive in Chicago, Illinois.
Norton Residence
The west facade of the beach house is included in this view from the northwest direction.
Pacific Design Center
The view is a floodlit view across the landscaped plaza with some Center Green facade visible behind Center Blue.
Norton Residence
The red metal chimney on the north side of the beach house is visible.
Pacific Design Center
Escalators in cylindrical escalator tower are part of Center Green.
Pacific Design Center
Night time view of the facade of Center Green is visible behind a portion of Center Blue.
Pacific Design Center
View upward shows floors and cylindrical escalator tower.
Pacific Design Center
The atrium, floodlit at night, of Center Blue is visible.
Norton Residence
Close view of the balcony on the beach house is shown.
Norton Residence
The street entrance of the facade, garage doors, and outdoor stairs to roof are shown in the east view.
Pacific Design Center
Design of the floor and ceiling of the interior of the atrium of Center Green is seen.
Norton Residence
The green tiled terrace wall of the upper level unit of the beach house is included in this view.
Norton Residence
Notched construction joints create an overhang to the entrance patio.
Norton Residence
The study pod elevated on a supporting post is viewed from the west in this depiction.
Norton Residence
The view of the house from the northwest includes the separate units towards the rear of the lot as well as the elevated study pod.
Vaquero
Contemporary, Total from right front
Vaquero
Contemporary, View from right
Marguerite Bourgeoys Sculpture and Fountain
An adult female sculptural figure leads a group of youngsters with outstretched hands across rocks and water.
Marguerite Bourgeoys Sculpture and Fountain
The group of figures comprising a sculptural fountain are depicted in bronze.
Marguerite Bourgeoys Sculpture and Fountain
A young boy runs with out stretched right arm.
Marguerite Bourgeoys Sculpture and Fountain
Two youngsters appear to be following and have their arms out stretched.
Marguerite Bourgeoys Sculpture and Fountain
The figure of the woman is detailed in this view. Her arms are outstretched and she wears long clothing.
Edgemar Complex
The view of the courtyard and its steps and ramp are shown along with a shopping cart tree shaped sculpture.
Edgemar Complex
The west facade consists of a green tiles that are incorporated into the original dairy structure. View of the street elevation from the south side is shown in this view. One of the towers is shown with its open structural detail.
Edgemar Complex
The view is of the western facade looking out towards the street.
Edgemar Complex
The view is of the ramp to the rear terrace which divides the courtyard in half.
Edgemar Complex
The view is of the open cube tower detail and a portion of the western facade.
Edgemar Complex
This view is of the stepped fountain that runs alongside the ramp in the courtyard.
Edgemar Complex
The view is of the south pedestrian entry into the plaza.
Edgemar Complex
The view is towards the north tower from the upper terrace.
Edgemar Complex
The view is down from the upper terrace to a lower seating area. Also included in this view is the tree shaped shopping cart sculpture.
Edgemar Complex
The view is of the facade on the west side of the complex. The green tiled building incorporates portions of the original Edgemar Dairy structure. The street elevation is viewed from the south side.
Edgemar Complex
The view is of the support piers on the front of the building and the signage.
Edgemar Complex
The view includes the facades of the retail shops and the three towers.
Edgemar Complex
The view of the facade next to the outdoor seating and the sidewalk includes one of the towers.
Edgemar Complex
The view is of the facade, parking garage entrance and sidewalk facing facade. Structural pillars are shown.
Edgemar Complex
The view is of the street facing facade of the performing arts complex. The building complex is on the site of the former 1908 ice warehouse and Edgemar Dairies. The mixed-use center consists of retail, offices, art gallery and cafe next to a large underground garage.
Edgemar Complex
The close view shows the chain link fencing around the elevator shaft and the supporting structure.
Edgemar Complex
The view of the upper terrace includes a view towards the west and the tubular metal railings.
Edgemar Complex
The view is of the upper terrace with a view towards the east and the elevator tower.
Edgemar Complex
The close view is of the second level elevator entrance with the chain link enclosure and the tubular railings.
Edgemar Complex
A skyward view of the elevator tower and its enclosing chain link fencing is shown straight upward.
Edgemar Complex
The elevator tower is clad in chain link fencing.
National Gallery of Canada
A close view of the glass facade and concrete buttresses shows structural details.
National Gallery of Canada
A close view of the glass tower reveals the white triangular panels inside. Vertical concrete buttresses are clearly seen and the glass wall continues upward to create the glass tower on the corner of the museum.