You limited your search to:

  Access Rights: Public
  Partner: UNT College of Visual Arts + Design
Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Date: 1992/1994
Creator: Cheal, Susan
Description: Image of part of an art installation at the Salt Lake Art Center in Salt Lake City, Utah. This view shows two murals of the "Stretchman" as well as the complexity of the building in which the exhibition took place. In the background, stairs, a second level and pillars of the building are visible.
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design
Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Date: 1992/1994
Creator: Cheal, Susan
Description: Image of part of an art installation at the Salt Lake Art Center in Salt Lake City, Utah. The word replicate in rubber letters, lab cages are seen beneath one of the murals depicting a man's face stretched out and distorted.
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design
Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Date: 1992/1994
Creator: Cheal, Susan
Description: Image of part of an art installation at the Salt Lake Art Center in Salt Lake City, Utah. The entrance signage is visible and a portion of the first part of the exhibit with a found Dinosaur National Park entry sign, a piece of rooftop, and metallic highway tape. The installation included the entry, seen here, a Highway Room, Campground, Hallways that included the myths of Theseus, Ariadne, and the Minotaur written on the walls. Also included were the Communication Room, Boxing Room, Float Room, Dressing Room, Telephone Room, Waiting Room, Braille Book Room, and the Nest Room.
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design
Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Date: 1992/1994
Creator: Cheal, Susan
Description: Image of part of an art installation at the Salt Lake Art Center in Salt Lake City, Utah. In this view can be seen the video projection on the rear wall of the swimmer Esther Williams. In the foreground, suspended from the ceiling is a tube raft and netting.
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design
Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Pages from a Quiet Book: A Societal Labyrinth

Date: 1992/1994
Creator: Cheal, Susan
Description: Image of part of an art installation at the Salt Lake Art Center in Salt Lake City, Utah. In the foreground is a microscope and many glass slides containing miniaturized bio-ethical questions on a black rubber topped table. On the wall can be seen murals of the "Stretchman."
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design
[Pagoda]

[Pagoda]

Date: 1978
Creator: Gough, Ray
Description: Photograph of a pagoda in the Chinzan-so Garden in Tokyo, Japan. The pagoda facade is visible in the foreground. Tree branches intersect the top of the image. Trees are visible in the background.
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design
[Pagoda]

[Pagoda]

Date: 1978
Creator: Gough, Ray
Description: Photograph of a pagoda in the Yakushiji Temple Complex of Nara, Japan. The pagoda is visible in the foreground with a large tree planted directly in front. Other trees are visible behind the pagoda.
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design
[Pagoda]

[Pagoda]

Date: unknown
Creator: Gough, Ray
Description: Photograph of a pagoda in Luoyang, China. In the foreground, trees in front of a fence are visible. The pagoda rises towards the sky behind the fence.
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design
[Pagoda]

[Pagoda]

Date: 1978
Creator: Gough, Ray
Description: Photograph of a pagoda in the Chinzan-so Garden in Tokyo, Japan. The pagoda is visible in the background at the end of a grass lawn. Trees are visible behind the pagoda.
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design
[Pagoda roof]

[Pagoda roof]

Date: 1978
Creator: Gough, Ray
Description: Photograph of a pagoda roof in the Chinzan-so Garden in Tokyo, Japan. The roof line is comprised of wooden beams which fill the foreground.
Contributing Partner: UNT College of Visual Arts + Design